Toimitus ikoni Aina nopea toimitus
Säästö ikoni Yli 250€ tilaukset rahtivapaasti
Takuu ikoni 2 + 2 takuu kanta-asiakkaille
Maksutavat ikoni Joustavat maksutavat

Husqvarna Automower

KUKA TEILLÄ LEIKKAA RUOHON TÄNÄ KESÄNÄ ?

Husqvarna Automower- ruohonleikkurit löydät Tuusulan, Salon, Lohjan, Someron , Loimaan sekä Kaarinan liikkeistämme. Kaarinassa palvelemme myös koko Turun talousaluetta.

Husqvarna Automower® on maailman johtava robottileikkurimerkki sekä älykäs ja luotettava kumppani puutarhanhoitoon. Se leikkaa ruohoa lähes äänettömästi päivin ja öin, satoi tai paistoi. Nurmikko on aina täydellisessä kunnossa ja sinulle jää enemmän aikaa muihin puuhiin. 

Kestävä ja luotettava Husqvarna Automower® -robottileikkuri selviää hyvin myös haastavilla ja monimuotoisilla nurmikoilla taaten täydellisen leikkuutuloksen.

Automower® jättää jälkeensä huomaamatonta ruohosilppua, jota ei tarvitse kerätä. Pieni silppu toimii nurmikon luontaisena lannoitteena.

Kysy myyjiltämme sopiva malli ja samalla tarjous Automower asennuksesta. Automowerit asennetaan aina asiakkaan luona, ns. avaimet käteen periaatteella käytön opastuksineen. Asennuksen osuus on kotitalousvähennys kelpoinen (2250€). Omavastuu on 100€. 

Sporttikoneen TAKUU Automower leikkureille on 2+2 vuotta (edellyttää talvihuollot).

METSÄ PIHA JA PUUTARHA MÖNKIJÄT JA MOOTTORIKELKAT MOPOT JA MOPOAUTOT URHEILU JA VAPAA-AIKA POISTOTUOTTEET JA MUUT PIENKONEIDEN VARAOSAT
Järjestä
Tuotemerkki
Näytä
/ 11 tuotetta